mariekehanne.reismee.nl

Naar de kapper

Naar de kapper

Er broedde een zot idee. Hanne wilde een permanent in haar haren. Ik vond het een schitterend plan! Op Erasmus moeten we toch zeker eens laten gaan, de boog kan niet altijd gespannen zijn. Dus we besloten om naar de kapper gaan. Zo gezegd zo gedaan, Hanne ging als eerste naar de kapper. En dat is al een heel avontuur op zich. Met handen en voeten in het Portugees uitleggen wat je precies wilde, hilarisch gewoon! Tot ik vertelde dat we Erasmus studenten van België waren. De bazin sprak zeer goed Frans en legde zo uit aan haar collega's wat ze moesten doen. En ik moet eerlijk zijn, het resultaat mag er zeker zijn.

24 februari, de dag van mijn verjaardag hadden we nog een zot idee. Ik kon kiezen tussen een neuspiercing of mijn haar kleuren. Ik koos om het veilig te spelen en mijn haar te kleuren kwestie van de familie niet te choqueren) Zo gezegd zo gedaan. We gingen naar de winkel, kochten daar een kleurshampoo. Mijn haar heeft nu een rood/oranje schijn.
Toen kwam het vervolg. Ik ging normaal gezien mijn haar laten groeien. Maar na een maand of drie heb je dat idee wel zo'n beetje gehad en kreeg ik het op mijn heupen. Daar gingen we dan, de 26ste februari werd mijn haar geknipt. Dus nu heb ik niet alleen kort maar ook gekleurd haar

Ben je benieuwd naar het resultaat. Kijk dan vlug eens in ons fotoboek.

Tot de volgende week

Marieke